W Polsce jeszcze nie - myśle że będzie pora to załatwiać po 6 miesiącach bo tyle trwa okres próbny mojej działalności

Wszystko też jest kwestia tego jak będzie się cały projekt rozwijał - narazie moja "prowincja" to nie tylko Polska ale cała Europa Północna poza Skandynawią tak naprawde ujęte razem. Jeśli wszystko będzie szło dobrze i będzie sporo pracy to chciałby inne kraje oddać komuś kto będzie mógł pomóc a samemu ograniczyć się do Polski - jeśli zaś projekt będzi się rozwijał powoli to spokojnie dam rade z działanością w kilku państwach.
Może warto wyjasnić że AFA działa tu może troche inaczej niż większość organizacji kładąc spory nacisk na realne działania i budowanie wspierającej się społeczności (mimo że członkowie są rozsiani po całym świecie) np nie wydaje sie kupy kasy na promocje paneli słonecznych ale jeśli ktoś z członków chce sobie takie zbudować to zawsze znajdzie się ktoś kto się na tym zna i pomorze w ten czy inny sposób. Nie wiem jak mocno jest rozwiniety projek z panelami bo się nim akurat mało interesowałem ale takich i podobnych jest naprawde sporo - o wielu nawet nie da się dowiedzieć jesli nie jesteś w AFA albo kogoś z tamtąd nie zapytasz bo są zupełnie lokalne, dostosowane do lokalnych warunków, możliwości itd i nie ma sensu o nich trąbić w mediach. No bo i po co komuś z pustyni w Teksasie projekt sprzątania lasów albo po co mnie projekt produkowania gazu ziemnego z odchodów świń jak ich nie choduje?