Międzynarodowa Federacja Pogańska

Forum PFI PL
Teraz jest piątek, 1 maja 2026, 00:24

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 2 września 2008, 12:01 
Driadus, dzieki za te zdjecia. Co do nich zgadzam sie - troche niewydarzony wybor. Autorka mogla postarac sie o lepsze.

Co do artykulu - to ja do niego nic nie mam. Wydaje mi sie ze Marion i Jacek spisali sie swietnie. Co do autorki to nie powinnismy miec zbyt wielkich wymagan a i tak w porownaniu z wieloma angielskimi artykulami na ten temat wypadl niezle.

Z perspektywy kogos kto zna proces od strony wiccanina udzielajacego wywiad moge powiedziec ze z wywiadu zazwyczaj wiccanin jest zadowolony dokpuki nie przeczyta go w gazecie. Chocby nie wiem jak wspaniale sie wypowiadal jesli dziennikarz nie jest sam wiccaninem to cos bedzie nie tak. Cos sie przekreci, cos wytnie, cos doda zeby brzmialo ladniej itp. I to nie wazne ze mozesz poprosic o to zeby przed wyjsciem do druku moc zaakceptowac ostatnia wersje bo albo sie jej nie dostanie albo sie ja dostanie i mimo ze nie zaakceptuje i tak potem sie ja znajdzie w druku.

Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 2 września 2008, 13:37 
Driada napisał(a):
Mam skaner i nie zawacham się go użyć. :wink: Gorzej będzie z przesłaniem z uwagi na mój biedny transfer, ale spróbuję.

Edit. Udało się. Dla tych, którym nie dane było dostać Polityki, można kliknąć TUTAJ

Wielkie dzieki Driada za tego linka :)

Wedlug mnie jak na artykul z gazety to nie jest zle. Mysle, ze gdyby zaczac wnikac w szczegoly, to tekst stalby sie niezrozumialy i niestrawny dla przecietnego czytelnika Polityki, a tu przeciez chodzilo o naswietlenie tematu (tak mi sie przynajmniej wydaje :roll: )

Tytuł:
PostNapisane: środa, 3 września 2008, 19:20 
Arcyrozmowny

Isnieje możliwość spakowania skanów do zipa a nie rara?
Bo mój Linux nie kuma po windowsowemu :D

Tytuł:
PostNapisane: środa, 3 września 2008, 22:02 
Arcyrozmowny

Wstawiam spakowaną zippem:
[url=http://s010.wyslijto.pl/?file_id=72349967102764463635]TUTAJ
[/url]

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 [czas letni (DST)]