Międzynarodowa Federacja Pogańska

Forum PFI PL
Teraz jest poniedziałek, 3 sierpnia 2026, 22:35

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 [czas letni (DST)]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Wielki swiatowy spisek okultystow i elit!
PostNapisane: środa, 25 marca 2009, 01:15 
Szpieg jezuitów

http://www.zbawienie.com/
http://www.zbawienie.com/magia.htm
http://www.zbawienie.com/tajnebractwa.htm

Szczerze mowiac, to fajnie byloby byc takim spiskowcem, a jak Lucyper da, to moze zalapac sie i do elit :)

I jeszcze podaja doktryme lucyferianizmu:
http://www.zbawienie.com/doktryna.htm

Ja spelniam 3 z 10, ale np. taki Sabat to czcze... :D

Tytuł:
PostNapisane: środa, 25 marca 2009, 01:55 
Szpieg jezuitów

Haha, przepraszam, ze drugi post, ale pare rzeczy wymaga wypunktowania :D

Cytuj:
Plan kreatywny Boga zakłada różnice we wszystkim i wszystkich. Nie ma dwóch identycznych śnieżek i nie ma dwóch identycznych ludzkich istot. Tymczasem doktryna lucyferiańska zakłada równość wszędzie, integracja, centralizacja. Lucyferianizm zakłada równość wszystkich ludzi i ras oraz dąży do zjednoczenia narodów bez szansy na jakiekolwiek cechy indywidualne, różne kultury czy zwyczaje. (UNESCO)

Jak widac dostalo sie UNESCO, dostalo...

Cytuj:
Lucyferianizm zakłada jedynie dwie klasy ludzi. Klasa uprzywilejowana, oświecona, super inteligentna (Iluminizm) oraz klasa zniewolona przez klasę uprzywilejowaną. Klasa zniewolona nie będzie miała żadnych szans na wykazanie swoich zdolności czy indywidualnego talentu.

No to w koncu rownosc i integracja we wszystkim czy dwie klasy?

Cytuj:
Szczególna rolę odgrywa w lucyferianiźmie pedofilia. To pęd ku niej powoduje stopniowe obniżanie wieku, w jakim można uprawiać legalnie seks, połączywszy to z pedofilia oraz kazirodztwem staje się niezwykle wyraziste, do czego zmierza lucyferianizm.

Podam jedynie okrojoną bardzo informację, która zasługuje na osobny oraz obszerny artykuł. Poniższy fragment jest tak ohydny, że przeznaczony jest on jedynie dla dojrzałych osób:

Pedofilia, czyli gwałt analny dzieci w wieku lat 3 służy pewnemu specyficznemu celowi. Poprzez analną penetrację dziecka, podczas której dziecku towarzyszy potworny ból, członek męski wywierając nacisk na nerwy kości ogonowej powoduje chwilowe przeminięcie bólu oraz gwałtowny przebłysk światła przed oczami ofiary. Jest to moment tzw. otwarcia trzeciego oka, oka duchowego ofiary, która staje się w takiej sytuacji podatna na opętanie demoniczne. Proces ten nazywa się Kluczem Davida. The Key of David [EN].

Hard core...

Tytuł:
PostNapisane: środa, 25 marca 2009, 02:38 
cala ta strona to jeden wielki belkot....ale ale jest tez na niej link do innej jakze pouczajacej strony jesus-is-savior.com w ramach ktorej znalazlem dzial Wicca / Witchcraft / Satanism

mozna tam znalezc pare smaczkow a na koniec polecam genialny artykul Signs of Satan! ktory demaskuje wiele znanych postaci min. Obame i Spidermana!

ps. to sie chyba nazywa hard experience, po stosunkowo krotkim czasie spedzonym na tych stronach czuje sie jakby mi kto plugiem mozg przeoral (poziom natezenia podobny do tego po tureckich 'gwiezdnych wojnach' - kto ogladal ten wie ;) )

Tytuł:
PostNapisane: środa, 25 marca 2009, 03:37 
PFI

O Boze.

Tytuł:
PostNapisane: środa, 25 marca 2009, 03:54 
Szpieg jezuitów

Cytuj:
jesus-is-savior.com

O, ta strona bardzo ladnie pokazuje, ze nasz swojski katolicyzm jest duzo bardziej poganski od wojujacego, salomonokaynowego protestantyzmu - dostalo sie na tej stronce Maryji (Hail Mary!Hail Satan!Catholicism, Mother of Harlots!).
Natomiast dosc celnie wyszydza ta stronka balwochwalstwo pomnikow papieza.

W sumie to dostalo sie wszystkim religiom, nawet protestanckim. Czy ktos obeznany z angielskim i majacym sile przebijac sie przez te bzdety znajdzie co to za wyznanie?

PS: Oho...

Cytuj:
Przez ponad 20 lat służyłem mu jako kapłan, jako wyższy kapłan, jako Wielki Druid i miałem tysiące ludzi pode mną i nigdy nie zdawałem sobie sprawy z tego, komu służyłem.

Cytuj:
Osobę, którą spotkałem była największym czarownikiem, mężczyzną o jakim kiedykolwiek słyszałem. Czułem się niezwykle uprzywilejowany mogąc przebywać na krótko w domu tak znamienitego czarownika oraz nabierać od niego tajemnej wiedzy. Nazywał się on Dr. Raymond Buckland i był on głową Departamentu Antropologii na Uniwersytecie w Columbii, aczkolwiek ów uniwersytet zaprzeczał, że taki człowiek w ogóle istniał.

Pod jego kierownictwem wiele się nauczyłem oraz dowiedziałem się najważniejszej oraz podstawowej rzeczy.

Dowiedziałem się, że bogowie, w które wierzą czarownice czy czarownicy nie istnieją, ale są oni IMITOWANI przez tzw. 'znane duchy' czy też 'duchowi przewodnicy' - demony! Czarownicy nie nazywają ich demonami ale duchowymi przewodnikami.

Wierzą oni także, że istnieje tylko jeden bóg - Lucyper
To było dla mnie nieco szokujące, ponieważ wierzyłem do niedawna, że Szatan nie istnieje.

Tak więc czarownicy nie są satanistami i nie wierzą w Szatana. Poinformowano mnie, że jest jeden bóg Lucyper i jest on dobrym bogiem a Jezus jest jedynie jego naśladowcą!

Wtedy także dowiedziałem się dlaczego senatorowie i kongresmani są w to uwikłani.

Ponieważ wszyscy ci politycy są częścią religii zwanej Illuminati!

Cytuj:
Kidy poznałem Prawdę, miałem pod sobą 500 zborów czy też zgromadzeń, w których kapłanów i kapłanek było 65.000.

Nawet wtedy jakoś nie bardzo wierzyłem, że Nowy Świata Porządek był realny i że może się cos takiego udać.

W pierwszym liście, który mnie nieco ocucił był podany plan ośmioletni na przejęcie władzy nad światem w grudniu 1980 roku. Po zapoznaniu się z drugim listem na temat syna Lucypera

Po przeczytaniu owych informacji 1 Sierpnia 1972 roku zadecydowałem, ze muszę magię opuścić.

Moje plany nie były nowe, nawet wtedy kiedy uczyniono mnie Wielkim Druidem, ale młoda aktorka, Sharon Tate, żona młodego polskiego reżysera, Romana Polańskiego także zamierzała opuścić kręgi magii oraz magów czy czarowników.

Nie zdążyła odejść, znaleziono ją martwą, wiszącą z szeroko rozciętym gardłem na całej szerokości, z umieszczoną w ranie kartą Tarot, Oznaczało to tylko jedno. Taki był wyrok za zdradę tajemnic tego Kunsztu.

itd. itp.

Enenno! Agni! Accolonie! - bardzo Was lubie i dlatego apeluje, nie odchodzcie od Wicca, nie chce Was znalezc z poderznietym gardlem z tkwiaca karta Tarota :cry:

Tytuł:
PostNapisane: środa, 25 marca 2009, 13:40 
PFI

Hajdamaka napisał(a):
Enenno! Agni! Accolonie! - bardzo Was lubie i dlatego apeluje, nie odchodzcie od Wicca, nie chce Was znalezc z poderznietym gardlem z tkwiaca karta Tarota :cry:

To zabrzmiało jak groźba. Czyzbyś był zakamuflowanym nowym Wielkim Druidem? :twisted: :twisted: :twisted:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: środa, 25 marca 2009, 13:46 
Szpieg jezuitów

Jak niektore osoby juz wiedza, jestem nowym Wielkim Magiem Atlantydy i pod soba mam tysiace Wielkich Druidow. Acha, dzis zamiast zostawiania kart Tarota rzucamy pentagramami-shurikenami.

Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 [czas letni (DST)]