Cytuj:
jesus-is-savior.com
O, ta strona bardzo ladnie pokazuje, ze nasz swojski katolicyzm jest duzo bardziej poganski od wojujacego, salomonokaynowego protestantyzmu - dostalo sie na tej stronce Maryji (Hail Mary!Hail Satan!Catholicism, Mother of Harlots!).
Natomiast dosc celnie wyszydza ta stronka balwochwalstwo pomnikow papieza.
W sumie to dostalo sie wszystkim religiom, nawet protestanckim. Czy ktos obeznany z angielskim i majacym sile przebijac sie przez te bzdety znajdzie co to za wyznanie?
PS: Oho...
Cytuj:
Przez ponad 20 lat służyłem mu jako kapłan, jako wyższy kapłan, jako Wielki Druid i miałem tysiące ludzi pode mną i nigdy nie zdawałem sobie sprawy z tego, komu służyłem.
Cytuj:
Osobę, którą spotkałem była największym czarownikiem, mężczyzną o jakim kiedykolwiek słyszałem. Czułem się niezwykle uprzywilejowany mogąc przebywać na krótko w domu tak znamienitego czarownika oraz nabierać od niego tajemnej wiedzy. Nazywał się on Dr. Raymond Buckland i był on głową Departamentu Antropologii na Uniwersytecie w Columbii, aczkolwiek ów uniwersytet zaprzeczał, że taki człowiek w ogóle istniał.
Pod jego kierownictwem wiele się nauczyłem oraz dowiedziałem się najważniejszej oraz podstawowej rzeczy.
Dowiedziałem się, że bogowie, w które wierzą czarownice czy czarownicy nie istnieją, ale są oni IMITOWANI przez tzw. 'znane duchy' czy też 'duchowi przewodnicy' - demony! Czarownicy nie nazywają ich demonami ale duchowymi przewodnikami.
Wierzą oni także, że istnieje tylko jeden bóg - Lucyper
To było dla mnie nieco szokujące, ponieważ wierzyłem do niedawna, że Szatan nie istnieje.
Tak więc czarownicy nie są satanistami i nie wierzą w Szatana. Poinformowano mnie, że jest jeden bóg Lucyper i jest on dobrym bogiem a Jezus jest jedynie jego naśladowcą!
Wtedy także dowiedziałem się dlaczego senatorowie i kongresmani są w to uwikłani.
Ponieważ wszyscy ci politycy są częścią religii zwanej Illuminati!
Cytuj:
Kidy poznałem Prawdę, miałem pod sobą 500 zborów czy też zgromadzeń, w których kapłanów i kapłanek było 65.000.
Nawet wtedy jakoś nie bardzo wierzyłem, że Nowy Świata Porządek był realny i że może się cos takiego udać.
W pierwszym liście, który mnie nieco ocucił był podany plan ośmioletni na przejęcie władzy nad światem w grudniu 1980 roku. Po zapoznaniu się z drugim listem na temat syna Lucypera
Po przeczytaniu owych informacji 1 Sierpnia 1972 roku zadecydowałem, ze muszę magię opuścić.
Moje plany nie były nowe, nawet wtedy kiedy uczyniono mnie Wielkim Druidem, ale młoda aktorka, Sharon Tate, żona młodego polskiego reżysera, Romana Polańskiego także zamierzała opuścić kręgi magii oraz magów czy czarowników.
Nie zdążyła odejść, znaleziono ją martwą, wiszącą z szeroko rozciętym gardłem na całej szerokości, z umieszczoną w ranie kartą Tarot, Oznaczało to tylko jedno. Taki był wyrok za zdradę tajemnic tego Kunsztu.
itd. itp.
Enenno! Agni! Accolonie! - bardzo Was lubie i dlatego apeluje, nie odchodzcie od Wicca, nie chce Was znalezc z poderznietym gardlem z tkwiaca karta Tarota