Skoro to prowokacja to pozwolę sobie na niedokońca poważny komentarz:
Cytuj:
Cóż... widocznie jedyną możliwością jaka zostanie będzie zagłada ogromnej większości ludzkości, aby w ogóle życie na tej planecie było możliwe.
Ziemia, Przyroda nie pozwoli ot tak sobie, aby jakiś wynaturzony gatunek ją zniszczył. Już mamy delikatne przykłady jej samoobrony - nowe szczepy wirusów, bakterii, które rozrastają się do rozmiarów epidemii, a wobec których medycyna ludzka jest bezsilna.
Jeśli jednak i to się nie powiedzie istoty przebudzone przeniosą się do innych wymiarów, a Ziemię ogarnie śmierć i zniszczenie.
To wspaniała podstawa ideologiczna sekty w rodzaju Scjentologów, której celem jest wyłudzanie dużej ilości kasy od bogatych i wpływowych ludzi
Bycie przywódcą obrzydliwie bogatej sekty religijnej to moje marzenie. Nawet myślałem kiedyś o tym by zostać księdzem, ale tam za dużo kłopotów z kwestiami seksualnymi (niby wszyscy wiedzą, ale trzeba się ukrywać) no i stanowczo zbyt wiele świń do koryta i trzeba się mocno nastarać aby coś dobrego urwać, a ja z natury to leniwy jestem